Anunturi

 

 

 

 • Angajam avocat stagiar cu/fara experienta si/sau absolvent de Drept (diploma de absolvire nu mai veche de un an) pentru colaborare full time si/sau part time.

            Conditiile minime pe care trebuie sa le indeplineasca sunt urmatoarele:

- absolvent/a al unei facultati de drept;

- absolvent/a al examenului de intrare in barou, sesiunea 2016 constituie avantaj

- sa nu mai fi lucrat niciodata;

- dorinta de a face cariera intr-o profesie juridica;

- cunostinte temeinice de drept civil,comercial, dreptul afacerilor -abilitati de invatare rapida, negociere, persuasiv, motivat, ambitios, organizat, orientat  catre rezultat

- cunostinte de operare calculator (word, excel, internet)

- carnet de conducere categoria B-  constituie avantaj.

        CV-urile se vor depune pe adresa de e-mail: office.cabineteasociate@gmail.com sau la tel: 0734334337/0721974992  (data publicarii 07.02.2017)

 

 • Cabinet de avocat Gheorghita Claudia recruteaza avocat stagiar cu sau fara experienta.
  Cerinte minime:
  - limba engleza (nivel mediu/avansat);
  - seriozitate, implicat in dezvoltarea profesionala.
  Persoanele interesate sunt rugate sa trimita un CV la adresa de e-mail: office@cg-cabinetavocat.com si/sau ne contacteze la nr. de telefon: 0754.881.930.

 • Georgescu Mihai, tel. 0721201211, email mihai@avocatgeorgescu.ro; Cabinet de Avocat Mihai Georgescu
  Activitati specifice de consultanta, asistenta si reprezentare juridica in materia dreptului comercial, fiscal, contencios administrativ, afacerilor, civil.
  Actvitati specifice la Registrul Comertului.
  Activitati in materia administrarii si valorificarii creantelor clientilor.
  Cerinte:
  1. Bun simt in ceea ce priveste aprecierea asupra capacitatilor propriei persoane.
  2. Dorinta de a invata si de a asimila ceea ce invata.
  3. Angajament fata de activitatea ce o depune (englezii ii spun commitment).
  4. Cunoscator la nivel mediu de MS Office (word, Excel) si de navigare pe Internet.
  5. Sa nu fie dependent de retele de socializare.
  6. Disponibilitate nelimitata la deplasari in localitate si in afara acesteia.
  7. Program 07.00 - 16.00. Exceptiile sunt foarte rare.
  8. Venitul este direct proportional cu realizarea punctelor mai sus expuse, cu volumul de activitate prestat si calitatea acesteia.

 • Cabinet avocat definitiv acorda consiliere/consultanta/asistenta juridica pe baza de conventii de conlucrare cabinetelor individuale de avocat in domenii privind persoana fizica si ocrotirea drepturilor acesteia (familie si relatii de rudenie,succesiuni,drepturi patrimoniale si nepatrimoniale,recuperare creante,obligatii si tranzactii contractuale,repararea prejudiciilor suferite de angajati,malpraxis,etc).Adresa e-mail: avocatbci@yahoo.com;telef.0722545643  (data publicarii 09.12.2016)
 •  SCA Sarau si Asociatii are nevoie in echipa de un avocat stagiar, aflat la debutul carierei. Ne dorim un coleg proactiv, dornic sa invete si sa construiasca alaturi de noi. Persoanele interesate sunt rugate sa transmita CV-ul la adresa de e-mail office@cabinetsarau.ro.(data publicarii 04.11.2016)
 • Avocat definitiv, am fost admisa in Baroul Bucuresti in anul 2008, am promovat examenul de definitivare in anul 2010, caut colaborare cu Cabinet de Avocat sau Societate de Avocati.

  Din luna octombrie 2015 pana in prezent mi-am intrerupt activitatea, la cerere.

  Experienta medie, preponderent Drept Societar, atat litigii cat si consultanta. Dorinta mare de dezvoltare.

  Cunostinte de engleza juridica avansate. Tel:0723157414 (data publicarii 01.11.2016)

 • Avocat definitiv, membru al Baroul Bucuresti incepand cu anul 2008, cauta colaborare cu Cabinet de Avocat sau Societate de Avocati, part-time/project based.

  Experienta, preponderent Drept Penal – urmarire penala, camera preliminara, judecata, Drept civil, Drepul Familiei, etc.

  Telefon: 0723077480 (data publicarii 26.10.2016)

 • Lorena Chirila Law Office recruteaza avocat stagiar/definitiv. Cerinte:

  - cunostinte temeinice de drept comercial, muncii, familiei

  - limba engleza fluent

  - atitudine pozitiva si responsabila

  Detalii si CV la e-mail: office@legalia.ro (data publicarii 24.10.2016)

 • CABINET INDIVIDUAL DE AVOCATURA angajeaza avocati cu experienta (minim 2ani). Persoanele interesate sunt rugate sa trimita CV cu fotografie la adresa : lawyer.consultant@yahoo.ro (data publicarii 24.10.2016)
 • Cabinet Avocat Ilie Dumitru ofera colaborare si indrumare pe perioada stagiaturii unui avocat stagiar care doreste sa se dezvolte profesional intr-un mediu de lucru exigent, dar agreabil.
  Candidatul ideal:
  - admis în profesia de avocat - foarte bune cunostinte teoretice (in special drept civil, procedura civila, dreptul afacerilor si drept financiar-fiscal), ambitios, foarte organizat/ ordonat (bun management al documentelor, intalnirilor, clientilor etc.), rezistent la munca sub stress, initiativa, doritor sa acumuleze noi cunostinte;
  - abilitati in utilizarea calculatorului (Word, Excel, Outlook) ;
  - cel putin limba engleza la nivel mediu;
  Candidatul va fi selectat in urma unui interviu.
  CV-urile se pot trimite la adresa office [at] cavd.ro (data publicarii 20.10.2016)

 •  CA Niculescu-Gorpin recruteaza pentru colaborare full time, cu contract de indrumare sau fara, Avocat stagiar (inclusiv admis sesiunea septembrie 2016), sau proaspat definitiv, pentru litigii in Bucuresti/provincie si consultanta juridica, si Asistent legal. Locatie centrala, Piata Unirii Bucuresti. Program flexibil.

   Cerintele postului de avocat colaborator:

  - redactare/depunere/ridicare cereri în instanţă şi la diverse instituţii;

  - asistenta si reprezentarea juridica in fata instantelor judecatoresti.

  - activitati de consultanta juridica

  Se accepta clientela proprie si oficii cu conditia ca acestea sa nu se suprapuna cu dosarele cabinetului.

  Preferabil permis de conducere, masina proprie si limba engleza.

  Program flexibil.

  Cerintele pentru postul de Asistent legal

  - experienta in domeniu (sau student/a la drept la fara frecventa)

  - limba engleza

  - disponibilitate program flexibil

  Preferabil permis de conducere, masina proprie si limba engleza.

  Cei interesati sunt rugati sa transmita un CV la office@avocatexpert.ro, cu mentionarea pozitiei dorite (Avocat colaborator sau Asistent legal), si a onorariului/salariului dorit. (data publicarii : 17.10.2016)
 • Dorim sa selectam un avocat stagiar cu solide cunostinte teoretice, bune abilitati de comunicare, spirit organizatoric dezvoltat si de lucru in echipa, cunostinte de limba engleza si operare PC.

  Descrierea jobuluiRedactare acte cu caracter juridic (judiciare si extrajudiciare), reprezentare instante de judecata, relatia cu Registrul Comertului si alte institutii publice, consultanta, clientela proprie.

  Descrierea companiei

  Cabinet Individual de Avocat angajeaza avocat stagiar cu sau fara experienta.

  Conditii:

  -Membru al baroului Bucuresti sau al altui barou din tara in calitate de avocat stagiar;

  CV pot fi trmise la adresa de email avosbarascu.2016@gmail.com sau fax 0311061412 (data publicarii 04.10.2016)

 • Societate civila de avocatura, Darie, Manea si Asociatii, recruteaza avocat stagiar. Cerinte:cunostinte solide de drept comercial si civil; cunostinte de limba engleza; capacitate analitica, aptitudini de sintetizare; spirit de echipa.Descrierea jobului : redactarea de acte juridice, analize si rapoarte, reprezentarea clientilor in fata autoritatilor statului, analizarea diverselor probleme ale clientilor in vederea oferirii celor mai bune solutii juridice.Descrierea companiei : DARIE, MANEA SI ASOCIATII - Societate civila de avocatura, avocati specializati in dreptul comercial, civil, dreptul muncii, dreptul proprietatii industriale.(office@rolegal.com; 0724755705 ); (data publicarii 26 septembrie 2016)
 • Societate Civila de Avocati Simon & Nere cauta avocat colaborator, fara experienta, pe care ne putem baza, de incredere cu aptitudini morale desavarsite, solicitand multa seriozitate, decenta, punctualitate, animat de dorinta de a se implica activ in necesitatile profesionale ale societatii si de a dezvolta si afirma multidisciplinar, disponibil, autodeterminat, cu spirit antreprenorial si voluntar la un program solicitant (consultanta si litigii) , cu deplasari in provincie. Oferim suport profesional si  in desavarsirea tehnicilor si deprinderilor avocatiale. Rugam cv si scrisoare de intentie la email:

  adrian.simion@lawyer-contact.ro si diana.nere@lawyer-contact.ro

  (data publicarii  20 septembrie 2016)

 

 • CABINET DE AVOCAT ALINA GABRIELA ALEXE recrutează avocat stagiar. Candidaţii interesaţi sunt rugaţi să trimită CV-ul şi o scrisoare de intenţie la adresa de e-mail: office@alexelawyers.com

        (data publicarii  20 septembrie 2016)

 • CRÂZNIC ȘI ASOCIAȚII – Societate civilă de avocați specializată în drept penal-comercial  recrutează 1 avocat stagiar și 1 avocat definitiv.

        Pentru poziția de avocat stagiar pot aplica inclusiv avocații care au promovat examenul de admitere în profesie în sesiunea din septembrie 2016.

        Anunțul se adresează tinerilor avocați bine pregătiți care sunt interesați de dezvoltarea profesională într-un mediu bazat pe corectitudine, seriozitate și profesionalism.

        Avocații interesați sunt rugați să trimită CV-ul la adresa de e-mail office@craznic.ro.

        Candidații selectați vor fi contactați și programați la un interviu.

 • Angajam AVOCAT STAGIAR în vederea colaborării pe termen lung. Dorim sa angajam un colaborator serios,atent,implicat în realizarea sarcinilor, dispus sa muncească și sa învețe.

  Jobul presupune redactarea și depunerea de cereri,adrese,notificări,alte activități auxiliare la diferite instituții, precum și asistenta juridica și reprezentarea în clienților în fata instanțelor judecătorești.

    Pentru mai multe detalii ne puteți contacta la numerele de telefon :0722386384 (Av Nevoe Nicolae ) 0755136645 (Poncete Marilena) sau ne puteți trimite cv-urile direct pe adresa de e-mail :avocat_nevoenicolae@yahoo.com

 • Angajez avocata stagiara cu/fara experienta,pentru colaborare full time.

  Conditiile minime pe care trebuie sa le indeplineasca sunt urmatoarele:

  - absolventa al unei facultati de drept;

  - absolventa al examenului de intrare in barou, sesiunea 2015 sau inscrisa la sesiunea 2016

  - cunostinte temeinice de drept civil,comercial.

  Cei interesati sunt rugati sa transmita cat mai curand CV la adresa de e-mail:raluca.mihaila@yahoo.com

  Contact:0735300524

  Anunt valabil pentru municipiul Bucuresti.( data publicarii 31.08.2016)

 • Avocat definitiv din 2014, specializat în consultanța acordată companiilor de tehnologie (mature sau de tip start-up) și în domenii precum drept societar, dreptul proprietății intelectuale, dreptul concurenței și dreptul resurselor naturale, acord consultanță juridică în baza unei convenții de conlucrare cabinetelor individuale / societăților de avocatură ce necesită expertiză în aceste arii. Adresa de e-mail : ts@digital2law.com ( data publicarii 23.08.2016)

 • SPRL DARIE, MANEA SI ASOCIATII - este o societate de avocati ce ofera servicii de consultanta, asistenta si reprezentare juridica in urmatoarele domenii: drept comercial, civil, penal, dreptul muncii si dreptul proprietatii industriale, recruteaza avocati stagiari/avocati definitivi pentru colaborare.
  Candidatii interesati pot trimite CV-ul insotit de scrisoarea de intentie pe adresa de e-mail: office@rolegal.com. (data publicarii: 26.07.2016)

 

 • Avocat definitiv, avand experienta in majoritatea domeniilor dreptului (cu preponderenta in litigii de munca, civile si comerciale),
  doresc colaborare part-time/project based. Telefon 0740.00.66.71, e-mail avocat.bucuresti13@yahoo.com
  (data publicarii : 11.07.2016)

 

 • Cabinet de avocat caut colaborare cu avocati stagiari sau definitivi (avand maxim un an de la data dobandirii titlului de avocat definitiv). Avocatul selectat in vederea unei colaborari isi va desfasura activitatea, preponderent, in sfera dreptului penal. Persoanele interesate sunt rugate sa transmita C.V.-ul la adresa de posta electronica iacabinetdeavocat@gmail.com - urmand sa fie contactate in vederea stabilirii zilei si orei pentru prezentarea la sediul Cabinetului in vederea sustinerii unui interviu. (data publicarii : 08.07.2016)

 

2001-2015. Baroul Bucuresti. Toate drepturile rezervate. Acest site conţine fişiere cookie. Vă rugăm să citiţi politica noastră privind fişierele cookie.