Av. Dr. PETRUT CIOBANU

     Dl. av. dr. Petrut CIOBANU este Prodecan al Baroului Bucureşti din anul 2015, fiind totodata Vicepresedinte al Uniunii Nationale a Barourilor din Romania.

    In cadrul Consiliului Baroului Bucuresti coordoneaza, alaturi de colegii de resort, urmatoarele arii de activitate: Cancelaria, Biblioteca, Pregatirea Profesionala, Apararea Profesiei.

    Printre principalele sale atributii se numara solutionarea, in baza mandatului Consiliului, a solicitarilor curente ale avocatilor membri privind activitatea profesionala a acestora, redactarea de opinii catre avocati si institutii interesate, intocmirea de proiecte privind politica profesionala a baroului. Din perspectiva atributiilor sale in planul pregatirii profesionale a avocatilor, sustine cursuri in cadrul Programului de Pregatire Profesionala al Baroului Bucuresti, avizeaza cererile de recunoastere a activitatilor de pregatire profesionala, in vederea inaintarii catre INPPA, alcatuieste, in colaborare cu colegii de resort, Programul de Pregatire Profesionala al Baroului Bucuresti, sustine cursuri in cadrul I.N.P.P.A. Bucuresti. Nu in ultimul rand,  reprezinta baroul in litigii in materie penala.

    Activitatea sa din cadrul baroului se desfasoara in paralel cu exercitarea profesiei, fiind avocat titular al „CABINETULUI DE AVOCAT DR. PETRUT CIOBANU“. Domeniile de activitate ale cabinetului sunt axate pe dreptul penal și dreptul penal al afacerilor. 

    Dl. av. dr. Petrut CIOBANU este lector universitar doctor la Facultatea de Drept din cadrul Universitatii din Bucuresti, Departamentul Drept Penal.

    Este lector in cadrul I.N.P.P.A. Bucuresti la disciplinele drept penal si drept procesual penal, incepand cu anul 2005.

 

E-mail: petrut.ciobanu@petrutciobanu.ro

 website: www.petrutciobanu.ro