Persoanele interesate sunt invitate sa completeze campurile destinate anuntului ce urmeaza a fi postat, urmand instructiunile de mai jos.

Important:

In vederea postarii anunturilor pe site-ul baroului, persoanele interesate sunt obligate sa mentioneze, dupa caz, numarul dosarului profesional, pentru membrii baroului, sau sesiunea examenului promovat, pentru persoanele care au promovat examen de primire in profesie si nu s-au inscris inca pe tablou. Indicarea numarului de telefon este obligatorie pentru toate categoriile de solicitanti, publicarea anunturilor urmand a se realiza numai dupa verificarea acestora.

Baroul Bucuresti nu este responsabil pentru realitatea informatiilor furnizate prin anunturile solicitantilor si nu isi asuma nicio raspundere cu privire la procedura în care vor fi implicate persoanele care stabilesc contacte profesionale prin intermediul secțiunii puse la dispozitie.

 

Instructiuni:

1.    Anunțul se va prezenta sub forma de text si va fi publicat in sectiunea Cariere fara sigla formei de exercitare a profesiei sau fotografia solicitantului;

2.    Anuntul nu va purta un link direct către website-ul solicitantului;

3.    Anuntul nu va contine elemente de reclama sau alte elemente distinctive care sa contravina regulilor de publicitate profesionala;

4.    Anunțul va apărea în pagina corespunzătoare tipului de recrutare la care se referă (Cerere /Oferta) permanent în perioada de valabilitate (dar nu mai mult de 30 de zile calendaristice).