• SCA NEAMTU SI ASOCIATII - selectam avocati definitivi pentru asociere in cadrul societatii              Tel. 0729299399 (publicat 23.02.2018)

 

 • Cabinet de Avocat Ene D. Mihai recrutează avocat stagiar sau definitiv. Condiții minime:

       - admis/admisă în profesia de avocat,

       - experienta minim un an,

       - cunoștințe teoretice juridice bune,

       - abilitați în utilizarea calculatorului (Word, Excel, etc.),

       - disponibilitate pentru deplasări,

       - cunoașterea limbii engleze şi/sau deținerea permisului de conducere categoria B constituie un avantaj.

        Candidații interesați sunt rugați să trimită un CV la adresa de e-mail: mihai@mihaiene.ro

 

 • Cabinet de avocat angajeaza secretar/secretara.
  Cautam o persoana organizata, punctuala, empatica, orientata catre client, cu cunostinte avansate PC, care isi doreste sa lucreze intr-un mediu profesionist care ofera consultanta juridica, asistenta si reprezentare catre clienti persoane fizice si juridice.
  Apreciem capacitatea de a lucra sub presiunea unor termene stranse, atentia la detalii, initiativa.
  Descrierea jobului: activitati secretariat, operare calculator, relatii cu publicul.
  Daca va regasiti in descrierea de mai sus, asteptam CV-ul dumneavoastra la adresa de e-mail: ctlawoffice@yahoo.com
 • CIA DULEA CRISTINA recruteaza avocat stagiar care sa realizeze activitati de birou (redactare acte/documente specifice domeniului juridic) si sa asigure interfata cu diverse institutii/instante judecatoresti. Cei interesati sunt rugati sa transmita un CV pe adresa de e-mail: office@avocat-popa.ro

 

 • Cabinet Individual de Avocat Paslaru Nicoleta recruteaza avocati stagiari si definitivi (maximum 3 ani de experienta). Candidatul ideal are solide cunostinte de drept civil, poseda excelente aptitudini de comunicare scrisa si verbala atat in limba romana, cat si engleza,  este atent la detalii, punctual, energic, organizat si proactiv. Persoanele interesate sunt rugate sa transmita CV-ul la adresa de e-mail: nicoleta.paslaru@nylaw.ro.  Pentru alte detalii, va rog sa sunati la telefon mobil 0720.069.879 (publicat 29.01.2018)

 

 • Doresc colaborare cu un alt cabinet de avocat. Tel. 0730094603 (publicat 29.01.2018)

 

 • Cabinet Individual de Avocat Cucu Ioana-Cristina doreste sa colaboreze cu avocati stagiari sau definitivi. Persoanele interesate sunt rugate sa transmita un CV-ul la adresa de e-mail: ioanacristina.cucu@gmail.com.  Pentru alte detalii, va rog sunati la telefon mobil 0724335561. Va multumesc. ( data publicarii 25.01.2018).

 

 • Cabinetul indiviual de avoca Alexandru Ionut isi extide echipa cu avocati stagiari. cei interesati sunt rugati sa isi transmita c.v.-ul pe adresa de email office@avocatalexandru.ro.

          Cerinta esentiala este aceea de a fi avocat stagiar. (data publicarii 15.01.2018)

 

 

 • BURADA ALEXANDRA, C.I., recrutează Avocați definitivi, Arie de practică: Litigii cu profesioniștii. Candidații trebuie să fie membri ai Baroului București, anii de experiență practică nu constituie un criteriu de selecție. Cerințele minime sunt: cunoștințe bune de drept civil și drept procesual civil, cunoștințe bune de operare PC (Word, Excel), abilitatea de a lucra în echipă și de a se adapta acesteia. Candidatul ideal va demonstra atenție la detalii, o foarte bună tehnică de redactare a documentelor, orientare către rezultat și dorința de a evolua profesional.Avocatii interesati sunt rugati sa timitita CV-ul la adresa de email : office@bsav.ro pana la data de 30.01.2018. (data publicarii 08.01.2018)

 

 • Cab.av.MANOLACHE MARIUS doreste colaborare cu avocati stagiari specializati in drept penal,procesual penal,civil,procesual civil,fiscal Tel. 0722971297 (publicat 03.01.2018)