Consiliul Baroului Bucuresti aduce la cunostinta avocatilor Aniversarea a 20 de ani de la infiintarea Colegiului Juridic Franco-Roman de Studii Europene, eveniment organizat de Facultatea de Drept a Universitatii din Bucuresti.

        De asemenea, avocatii din Baroul Bucuresti sunt informati ca in 6 si 7 noiembrie 2015, cu ocazia acestei aniversari, Facultatea de Drept a Universitatii din Bucuresti organizeaza Colocviul „Douazeci de ani si timpul Dreptului“ la care vor participa multe dintre personalitatile franceze care au fost implicate in decursul timpului in activitatea acestei institutii de invatamant juridic european.

       Pentru a sprijini eforturile impuse de organizarea unui astfel de eveniment, Consiliul Baroului Bucuresti invita formele de exercitare a profesiei si avocatii din Baroul Bucuresti sa se implice in organizarea in bune conditii a evenimentului, fie prin contributii directe in contul nr. RO47BRDE410SV94438074100 deschis la BRD – Piata Kogalniceanu, al Asociatiei „Conferintele Facultatii de Drept a Universitatii din Bucuresti“, cu sediul in Bucuresti, Bd. Mihail Kogalniceanu nr. 36-46, cod fiscal 27708425, fie prin contributii care urmeaza sa fie colectate de catre Baroul Bucuresti si remise Facultatii de Drept a Universitatii din Bucuresti.