Centre Européen de Coopération Juridique organizeaza in parteneriat cu Consiliul European, Congresul Avocatilor, desemnat ca fiind platforma de dialog dintre Consiliul European si Avocati.

1. Congresul International al Avocatilor: Drepturile Omului si Migratie, 28-29 Noiembrie, Consiliul Europei, Strasbourg, Franta

2. Congresul Internationmal de Networking pentru avocati, 11-14 Decembrie, Moscova si St. Petersburg, Rusia

       Congresul International al Avocatilor: Drepturile Omului si Migratie este prezentat in cinci limbi (Engleza, Rusa, Italiana, Spaniola si Franceza)

       Congresul International al Avocatilor din 28-29 Noiembrie va fi gazduit de catre Consiliul European (Strasbourg): Drepturile Omului si Migratie.

       Un program detaliat poate fi consultat pe site-ul http://www.cecj.co.uk/strasbourg/

       Daca delegatia din Romania va include mai mult de 15 avocati, interpretarea va fi organizata in limba romana.

       A doua editie a Congresului International de Networking pentru Avocati va avea loc in data de 11 si 14 Decembrie 2016, in timpul sarbatorilor de Craciun la St. Petersburg si Moscova. Obiectivul acestui eveniment este de a extinde retelele avocatilor rusi cu partenerii lor straini.

       Congresul International de Networking pentru Avocati consta in:

- Un eveniment de Speed Networking pentru stabilirea rapida a contactelor personale

- 5 limbi de lucru (Engleza, Rusa, Italiana, Spaniola si Franceza)

- Participarea avocatilor rusi

- Publicarea profilului fiecarui participant intr-un anuar unic, care va fi distribuit in Rusia, cu informatia completa a serviciilor prestate de avocatii straini.

       Baroul din Moscova este partenerul oficial al acestui eveniment. Discursul domnului G. Reznika, Vicepresedinte al PA din Moscova poate fi vazut intr-un scurt-metraj, care a fost realizat ca raspuns la rezultatele de succes ale primului Congres si este publicat pe site-ul CECJ   http://www.cecj.co.uk/rusia.

      Participarea la Congres include si un program variat de excursii in cele mai frumoase orase din Rusia, un tren de mare viteza poate face legatura dintre St. Petersburg si Moscova si multe alte destinatii.

     Programul Congresului International de Networking este anexat la acest anunt.