Consiliul Baroului Bucuresti, intrunit in sedinta din 03.04.2018, a luat act de interesul unor membri ai baroului, tineri avocati,  de a se inscrie la Concursul international ERA-CCBE „Young Lawyers Contest“, ce va avea loc in Germania, Trier, in perioada 6-7 septembrie 2018.

Totodata, Consiliul a luat act si a apreciat intentia unui coleg avocat, domnul Dragos Ionescu, de a sprijini inscrierea la concurs a unui tanar avocat, prin suportarea taxei de inscriere.

Consiliul Baroului Bucuresti a decis incurajarea tinerilor avocați care sunt interesați să se înscrie la concurs, prin suportarea a celorlalte doua taxe de înscriere, în cuantum de 640 euro/persoana.

Avocatii interesați sunt rugați să trimita CV-ul pe adresa de email secretariat@baroul-bucuresti.ro, pana cel tarziu la data de 11.04.2018, urmand a fi selectati trei avocati care se incadreaza in cerintele organizatorilor.

Rezultatul selectiei va fi anuntat pe site si comunicat organizatorilor pe data de 12.04.2018.

Mentionam ca toate celelalte costuri ocazionate de participare, inclusiv transportul, se vor suporta individual de participanti.

Informații despre competitie se pot gasi aici https://younglawyerscontest.eu/

 

Trier, Germania, 6-7 Septembrie 2018

Fişiere