Conferinta cu tema
“Provocari lansate practicienilor de noile coduri: civil si procedura civila”

Joi, 12 noiembrie, începând cu ora 9.00, la Sala Roma a Complexului Crystal Palace Ballroom din Bucureşti va avea loc conferinţa cu tema “Provocări lansate practicienilor de noile coduri: civil şi procedură civilă”.

Conferinţa este organizată de Baroul Bucureşti, Baroul Ilfov şi Baroul Ialomiţa, în parteneriat cu Editura Universul Juridic.

 

Se acorda participantilor 10 puncte de pregătire profesională continua.

 

Conferinţa va fi moderată de domnul avocat Şerban Lovin, Decanul Baroului Ilfov, şi se va bucura de prezenţa următorilor lectori:

  • Prof. univ. dr. Gabriel Boroi, Rectorul Universităţii “Nicolae Titulescu” din Bucureşti;
  • Executor judecătoresc Bogdan Dumitrache, membru al Comisiilor de elaborare a noului Cod civil, precum şi a legilor de punere în aplicare a noului Cod civil şi a noului Cod de procedură civilă;
  • Judecător Roxana Stanciu, Tribunalul Bucureşti;
  • Av. Ion Dragne, Decanul Baroului Bucureşti;
  • Prof. univ. dr. Vasile Nemeş, Partener fondator al Nemeş&Asociaţii;
  • Notar public Laura Badiu, Preşedinte Camera Notarilor Publici Bucureşti.

 

Pe baza experienţei acumulate în ediţiile precedente ale conferinţei, şi de această dată oferim participanţilor posibilitatea de a adresa întrebări în prealabil. Întrebările cele mai interesante vor fi selectate de lectorii prezenţi, care vor oferi răspuns acestora în cadrul conferinţei.

Data-limită până la care puteţi trimite întrebările dumneavoastră este 10 noiembrie, la adresa de e-mail conferintele@universuljuridic.ro.

 

ÎNSCRIERI

Taxa de participare este de 200 de lei, în care sunt incluse:

-          Mapa evenimentului şi diploma de participare;

-          Un exemplar al lucrării "Noul cod de procedură civilă republicat" (legislaţie ad litteram);

-          Pauzele de cafea şi pauza de masă.

 

Înregistrarea va fi confirmată numai după transmiterea prin e-mail (conferintele@universuljuridic.ro) a dovezii de plată a taxei.

 

Data limita a înscrierilor este miercuri, 11 noiembrie, plata putând fi făcută în contul Editurii Universul Juridic RO83 BACX 0000 0010 7511 2000, deschis la Unicredit Tiriac Bank, Sucursala Pompei, CUI RO13811527, cu menţiunea ordinului de plată TAXĂ CONFERINŢĂ BUCUREŞTI 2015.

Mai multe detalii se pot obţine la tel. 0733.674.555 sau la adresa de e-mail conferintele@universuljuridic.ro.