Consiliul Baroului Bucuresti informeaza avocatii interesati ca Departamentul de Drept al Academiei de Studii Economice din Bucureşti împreună cu Societatea de Științe Juridice și Administrative organizează în zilele de 25-26 noiembrie 2016 a cincea ediție  a CONFERINŢEI INTERNAŢIONALE "PERSPECTIVE ALE DREPTULUI AFACERILOR ÎN MILENIUL AL TREILEA".

      SECŢIUNI:

               I. Drept public. Pentru tematica orientativă clic aici.
               II. Drept privat. Pentru tematica orientativă clic aici.
               III. Dreptul Uniunii Europene. Drept internațional. Pentru tematica orientativă clic aici.

Conferinţa este o platformă de dezbateri juridice care examinează dezvoltările recente şi perspectivele de evoluţie ale mediului internațional de afaceri. Conferinţa îşi deschide porţile către persoane provenind din diferite ţări, din mediul universitar juridic și din rândul practicienilor dreptului, încurajând susţinerea atât a lucrărilor de interes internaţional având ca obiect dreptul comparat, dreptul Uniunii Europene, dreptul comerţului internaţional, dreptul public internaţional, cât şi a lucrărilor care să reliefeze particularităţile dreptului naţional.
Toate lucrările susţinute în cadrul Conferinţei se vor regăsi într-una din publicațiile Conferinței.

Organizatorii Conferinţei îi invită pe toţi juriştii interesaţi să participe în cadrul uneia din cele trei secţiuni să completeze formularul de participare până la data de 10 noiembrie 2016. La Conferință se pot înscrie atât persoane care doresc să susțină o lucrare științifică, cât și persoane care  doresc doar să audieze dezbaterile.
Pentru detalii http://www.businesslawconference.ro/.

Primii 10 avocati stagiari care isi manifesta intentia de a participa prin transmiterea solicitarii la adresa de email secretariat@baroul-bucuresti.ro vor beneficia de particpare gratuita, prin amabilitatea organizatorilor.