Consiliul Baroului Bucuresti, intrunit in sedinta din 9 februarie 2016, informeaza avocatii, membri ai Baroului Bucuresti, ca a fost stabilita, prin amabilitatea conducerii Tribunalului Bucuresti, o intalnire de lucru, în cursul căreia se vor discuta aspecte concrete legate de îmbunătățirea condițiilor în care își desfășoară activitatea avocatii la aceasta instanta, precum și masurile pe care Baroul Bucuresti le poate dispune pentru a facilita dialogul intre magistrați și avocati, pentru realizarea actului de justiție cu respectarea dreptului la aparare.

     Funcție de programul conducerii Curtii de Apel Bucuresti, se preconizează o intalnire de lucru, în același scop, în perioada imediat urmatoare.

     In afara aspectelor despre care Consiliul Baroului Bucuresti a luat deja cunostinta, în vederea alcatuirii unei agende complete de discutii, avocatii sunt invitati sa propuna teme de abordat, care sa vizeze aspecte ce tin de exercitarea profesiei de avocat la instantele din Bucuresti. 

     Propunerile avocatilor pot fi trimise la adresa de email info@baroul-bucuresti.ro, pana miercuri, 17 februarie 2016, sau pot fi depuse la sediul Baroului Bucuresti, la Secretariat-Cancelarie, etaj 5.

Decan,
Av. Ion Dragne