In data de 27.05.2015, domnul avocat Ion Dragne, Decanul Baroului Bucuresti,   a participat, alaturi de Presedintele UNBR, domnul avocat  Gheorghe Florea ,Vicepresedintele UNBR , Av.Ionel Hasotti, Directorul Executiv al INPPA, domnul avocat Traian Briciu,   la o intalnire de lucru in Comisia Juridica a Senatului, in vederea formularii de  amendamente asupra proiectului de modificare si completare a Legii nr. 51/1995.

           Ca urmare a discutiilor purtate s-a stabilit ca pozitia Baroului Bucuresti cu privire la proiectul aflat pe agenda Parlamentului sa fie prezentata pana la data de 12.06.2015.

          Avocatii membri ai Baroului Bucuresti sunt invitati sa isi exprime punctul de vedere fata de proiectul atasat, pe adresa de email info@baroul-bucuresti.ro pana la data de 08.06.2015, in vederea centralizarii opiniilor si inaintarii acestora catre forul decizional.

          Totodata, avocatii membri sunt invitati sa analizeze si sa isi comunice opinia cu privire la propunerea Asociaţiei Magistraţilor din România cu privire la modificarea/completarea Legii nr. 51/1995.

         

Spre informare, ambele proiecte sunt atasate mai jos.