UPDATE

Baroul Bucuresti anunta avocatii inscrisi in Registrul de Asistenta Judiciara sau in Registrul Curatorilor Speciali ca pot accesa site-urile de informare juridica urmand procedura pusa la dispozitie de UNBR, respectiv prin conectarea la Tabloul national al avocatilor aflat pe site-ul www.ifep.ro.

Avocatii membri ai Baroului Bucuresti care nu sunt inscrisi in registrele mentionate mai sus, vor putea solicita accesul printr-o cerere adresata Consiliului (nume, prenume, CNP), trimisa la adresa de email george.constantin@baroul-bucuresti.ro.

Licentele se vor distribui in ordinea solicitarilor, avand prioritate avocatii stagiari si cei care sunt la zi cu plata contributiilor profesionale.

 

 

 

Cu ocazia sărbătoririi „Zilei Europene a Avocaților – 2017", Comisia Permanentă a UNBR, în ședința din 24 octombrie 2017 (electronică) a decis distribuirea unui număr de 11.000 licențe de acces la site-uri de informare juridică (legislație) achiziționate de UNBR pentru punerea lor la dispoziția barourilor în vederea folosirii de către cei 6.275 de avocați care figurează în Registrul național de asistență judiciară – anul 2017 și în Registrul național al curatorilor speciali, licențe valabile în perioada 01 noiembrie 2017 – 31 octombrie 2018.

Restul de 4425 licențe urmează a fi alocate barourilor direct proporțional cu numărul de avocați cu drept de exercitare a profesiei din fiecare barou (determinat după scăderea numărului de avocați înscriși în Registrul național de asistență judiciară și în Registrul național al curatorilor speciali).

 

Pentru Baroul Bucuresti se vor distribui 854 de licente catre avocatii care figurează în Registrul național de asistență judiciară și în Registrul național al curatorilor speciali si 2494 de licente prin redistribuire.

Consiliul baroului va stabili criteriile în raport de care se va proceda la desemnarea avocaților cărora le vor fi distribuite cele 3348 licențe susmenționate, conform tabelului anexat.