ELIBERAREA CARDURILOR PE ANUL 2012

Wednesday, 09 November 2011


        In vederea obtinerii cardului de avocat este necesara achitarea in avans pe intreg anul 2012 a contributiilor datorate la bugetul baroului si al U.N.B.R., precum si achitarea la zi a cotei cuvenite C.A.A.- Filiala Bucuresti, la data solicitarii.

        In vederea obtinerii legitimatiei de avocat este necesara achitarea in avans pentru semestrul in curs al anului 2012 (luna iunie, respectiv decembrie inclusiv) a contributiilor datorate la bugetul baroului si al U.N.B.R., precum si achitarea la zi a cotei cuvenite C.A.A.-Filiala Bucuresti, la data solicitarii. Avocatii care solicita emiterea legitimatiei de avocat vor anexa la cererea pentru emiterea legitimatiei, o fotografie tip buletin de identitate.

        La solicitarea avocatilor, pot fi liberate ambele documente de identificare.

        Cardurile de identitate pentru avocat pe anul 2011, se vor emite pana la data de 30 noiembrie 2011. Dupa aceasta data, se vor elibera adeverinte care sa ateste calitatea de avocat, valabile pana la sfarsitul anului 2011.

        Cardurile emise pentru anul 2011 si neridicate pana in prezent, se vor elibera pana cel tarziu la data de 16 decembrie 2011.

        Incepand cu data de 5 decembrie 2011 se vor emite cardurile de identitate pentru avocat si legitimatiile de avocat pe anul 2012.


 Formularele pentru emiterea cardului sau a legitimatiei se obtin de la etajul IV, cam.415 - Resurse Umane.