Eliberarea cardurilor si a legitimatiilor pe anul 2011

Thursday, 18 November 2010

ELIBERAREA CARDURILOR DE IDENTITATE PENTRU AVOCAT ŞI A LEGITIMAŢIILOR DE AVOCAT PE ANUL 2011

    În vederea obţinerii cardului de avocat este necesară achitarea în avans pe întreg anul 2011 a contribuţiilor datorate la bugetul baroului şi al U.N.B.R., precum si achitarea la zi a cotei cuvenite C.A.A.-Filiala Bucureşti, la data solicitării.

    În vederea obţinerii legitimaţiei de avocat este necesară achitarea în avans pentru semestrul în curs al anului 2011 (luna iunie, respectiv decembrie inclusiv) a contribuţiilor datorate la bugetul baroului şi al U.N.B.R., precum si achitarea la zi a cotei cuvenite C.A.A.-Filiala Bucureşti, la data solicitării. Avocaţii care solicită emiterea legitimaţiei de avocat vor anexa la cererea pentru emiterea legitimaţiei, o fotografie tip buletin de identitate.
    La solicitarea avocaţilor, pot fi eliberate ambele documente de identificare.


    Cardurile de identitate pentru avocat pe anul 2010, se vor emite până la data de 30 noiembrie 2010. Dupa aceasta dată, se vor elibera adeverinţe care să ateste calitatea de avocat, valabile până la sfârşitul anului 2010.
    Cardurile emise pentru anul 2010 şi neridicate până în prezent, se vor elibera până cel tarziu la data de 17 decembrie 2010.

    Începand cu data de 2 decembrie 2010 se vor emite cardurile de identitate pentru avocat si legitimatiile de avocat pe anul 2011.

    Formularele pentru emiterea cardului sau a legitimaţiei se obţin de la etajul IV, cam. 402 - ARHIVA sau de pe site-ul Baroului Bucuresti, incepand cu data de 2 decembrie 2010.