Baroul București a organizat în 24 noiembrie 2017 Festivitatea de Depunere a Jurământului, pentru cei peste 200 de avocați stagiari care s-au înscris în Tabloul Avocaților Baroului București după promovarea examenului de primire în profesia de avocat, sesiunea septembrie 2017. Jurământul profesional a fost rostit într-un cadru solemn, în fața conducerii Baroului București, avocații stagiari primind din partea Baroului robe de avocat, insigne și coduri.

Evenimentul a avut loc într-o atmosfera destinsă, în Sala Pașilor Pierduți din Palatul de Justiție, avocații stagiari fiind întâmpinați cu căldură de catre Decanul Baroului București, avocat Ion Dragne și de către ceilalți membri ai Consiliului.

Curtea de Apel București, gazdă a evenimentului, a transmis urările sale de bun venit în profesia de avocat prin intermediul reprezentantului său, doamna Vicepreședinte Judecător Elena Raluca Costache.

 

 

 

 

Baroul București anunță avocații stagiari sau definitivi care urmează să depună jurământul în cadrul Festivității Depunerii Jurământului din 24.11.2017, că este permis accesul membrilor familiilor acestora sau al avocatului îndrumător, în limita capacității sălii, avand prioritate avocații.

Înregistrarea participanților se va efectua în intervalul 15.30 – 16.00.

Toți participanții vor avea asupra lor cardul de avocat/legitimația profesionala/ cartea de identitate.

Depunerea jurământului profesional se va realiza într-un cadru solemn, purtarea robei de avocat fiind obligatorie.

Baroul București va oferi robe avocaților stagiari care s-au înscris în Tabloul avocaților cu drept de exercitare a profesiei după data de 7.10.2017, la solicitarea prealabila a acestora.

Avocații care urmează să depună juramântul în data de 24.11.2017 și care, fie nu au specificat că doresc robe, fie au comandat robe dupa data de 10.11.2017, sunt rugați să se prezinte cu roba proprie.

Reamintim că festivitatea va avea loc în incinta Curții de Apel București, respectiv în Sala Pașilor Pierduți și în Sala „Vasile Papadopol“, începând cu ora 16.00.

Ceremonia va avea ca oaspete de onoare pe reprezentantul Curții de Apel București.

 

 Av. Ion Dragne

Decanul Baroului Bucuresti