Pregatire profesionala continua - aprilie 2009

 

Programa conferintelor de formare continua pentru luna aprilie cuprinde cate 12 conferinte organizate in fiecare din zilele de 11, 12, 25 si 26 aprilie, intre orele 10.00-13.00.


Inscrierea se poate face prin completarea aplicatiei electronice ( partea stanga a paginii principale - sub "ANUNTURI AVOCATI") care poate fi accesata de pe calculatorul personal in cadrul site-ului www.baroul-bucuresti.ro;


In cazul in care se intampina dificultati in completarea aplicatiei de inscriere, avocatii se pot prezenta la sediul Baroului, et. 5, camerele 511 si 512, incepand cu data 18 martie 09, orele 8.00-16.00 pentru inscriere electronica efectuata de functionarii Baroului.

Observatii

  • Aplicatia electronica de inscriere va va informa in momentul in care toate locurile au fost ocupate pentru o anumita conferinta; in aceasta situatie, daca doriti, puteti accesa inscrierea la o alta conferinta.
  • Conferinte de formare continua vor fi organizate si in lunile mai, iunie, septembrie, octombrie, noiembrie si decembrie 2009.
  • Regulile de inscriere complete sunt disponibile in pagina de inscriere la www.baroul-bucuresti.ro/inscriere-pregatire