Programa conferintelor de formare continua pentru luna mai cuprinde 25 de noi conferinte  organizate in zilele de 16, 17, 19 si 30 mai,  intre orele 10.00-13.00. Publicam mai jos, spre consultare, programa in format .PDF.

 

-          inscrierile vor incepe in data de 24 aprilie, in jurul orei 14.00 (ne cerem scuze pentru intarzierea de o zi);

-          inscrierea se va face prin completarea aplicatiei electronice "Cursurile BB de Pregatire Continua"(disponibila pe www.baroul-bucuresti.ro - partea stanga a paginii principale ) care va fi accesata de pe computerul personal;

-          in cazul in care se intampina dificultati in completarea aplicatiei de inscriere,  avocatii se pot prezenta la sediul Baroului, et. 4 - camera 408 si et.5 - camera 512, incepand cu ziua de luni, 27 aprilie, orele 8.00-16.00, pentru inscriere electronica efectuata de functionarii Baroului.

 

  • Aplicatia electronica de inscriere va va informa in momentul in care toate locurile au fost ocupate pentru o anumita conferinta; in aceasta situatie, daca doriti, puteti accesa inscrierea la o alta conferinta.
  • Conferinte de formare continua vor fi organizate si in lunile iunie, septembrie, octombrie, noiembrie si decembrie 2009.