Baroul Bucuresti

Compartimentul Administrativ

 

ANUNT

         Baroul Bucuresti solicita oferte pentru proiectarea sistemelor de instalatii aferente subsolurilor 1 si 2 din imobilul situat in Bucuresti, strada Dr Raureanu nr 3, sector 5.

Proiectantul va trebui sa depuna oferte pentru urmatoarele instalatii:

  1. Instalatia de distributie a agentului termic. Se vor proiecta distribuitoarele pentru apa calda si rece si coloanele de distributie.
  2. Instalatia de colectare ape uzate. Se vor proiecta coloanele de receptie a apelor uzate, grupul de pompare ape uzate, bazinul pentru ape uzate.
  3. Instalatia de alimentare cu apa potabila. Se vor proiecta: racordul la reteaua orasului, coloanele de distributie, hidrantii de incendiu (2 coloane), grupul de pompare apa potabila, bazinul pentru situatii de urgenta, grupul de hidrofoare.
  4. Instalatia electrica. Se vor proiecta sistemele de alimentare ale grupurilor de pompare din subsol, sistemul de iluminat si sistemul de iluminat in caz de urgenta, sistemul de ventilatie

 

Precizari:

  • Persoanlele/firmele interesate pot vizita amplasamentul zilnic in intervalul 8-16.
  • Subsolurile 1 si 2 vor intra in proces de consolidare fiind necesara coordonarea intre proiectantul structurii de rezistenta si proiectantul instalatiilor
  • Proiectantul va asigura si asistenta in perioada derularii lucrarilor de montaj
  • Sunt acceptate ofertele care includ toate tipurile de instalatii mentionate mai sus
  • Ofertele se primesc in plic sigilat si se inregistreaza la registratura Baroului Bucuresti pana la data de 19 05 2014, ora 10. In oferta se va mentiona pretul pentru fiecare tip de instalatie.
  • Detalii suplimentare se pot obtine la tel: 0754041305 sau e-mail administrativ@baroul-bucuresti.ro