UPDATE 17.04.2018

Balul Avocatilor Stagiari a avut următorii sponsori:

 

SCA MARES, DANILESCU & MARES

SCA DRAGNE SI ASOCIATII

SCA VOICU & FILIPESCU

SCP NESTOR NESTOR DICULESCU KINGSTON PETERSEN

SCP MITEL SI ASOCIATII

UPDATE 11.04.2018

Baroul București anuntă că, în limita locurilor disponibile, începând cu 10 aprilie, avocații definitivi pot achiziționa invitații pentru participarea la Balul Avocaților Stagiari ce va avea loc pe 14 aprilie, la Palatul Parlamentului, Salonul de Receptii.

Biletele se pot achiziționa și în ziua evenimentului, începând cu ora 17.00, la punctul de înregistrare a participanților, intrarea A3-S2 (foto aici). Plata se poate face cash sau cu cardul.

(detalii anunt aici )

 

UPDATE 29.03.2018

Baroul Bucuresti are plăcerea să informeze avocații că, la inițiativa și cu concursul unor avocați stagiari, a hotărât organizarea „Balului Avocaților Stagiari“, în 14 aprilie 2018, la Palatul Parlamentului, Salonul de Receptii. (detalii anunt aici )

În scopul susținerii financiare a acestei inițiative, Baroul București anunță formele de exercitare a profesiei și avocații că pot sponsoriza evenimentul, sponsorii având posibilitatea de a se promova, în cadrul balului, prin amplasarea în locația evenimentului de roll-up-uri, mesh-uri sau spider-e, precum și prin postarea siglei sponsorului pe site-ul baroului, de la data încheierii contractului de sponsorizare până la 17.04.2018.