În data de 11 octombrie 2017, Baroul București a primit o delegație formată din procurori din Republica Moldova, aflați în țara noastră la un program de schimb de experiență între magistrați, coordonat de Organizația Națiunilor Unite împreună cu Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție și Procuratura Generală a Republicii Moldova.

În cadrul vizitei de lucru la Baroul București, delegația magistraților străini a fost însoțită de doamna Nicoleta Ștefanov, Procuror în cadrul  Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție.

Delegația a fost întâmpinată de Decanul Baroului București, domnul avocat  Ion DRAGNE, Prodecanul   Baroului București, domnul avocat Petruț CIOBANU, precum și consilieri ai Baroului București, domnii avocați Nicu Tiberius, Ciobanu Mihail și Friedmann-Nicolescu Iosif.

Întâlnirea a fost apreciată ca o formă a bunei colaborări interinstituționale între Baroul București și Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție și a constituit o oportunitate pentru dezvoltarea relațiilor externe ale Baroului București.