Avocatii din Baroul Bucuresti sunt informati ca, in sedinta din 01.09.2015, Consiliul a hotarat organizarea manifestarilor dedicate Zilei Baroului Bucuresti, care vor include atat activitati cu caracter profesional-stiintific, cat si activitati cultural-recreative.

In acest sens, au fost imputerniciti consilieri ai Baroului Bucuresti pentru a identifica o locatie adecvata participarii unui numar important de persoane, precum si pentru a solicita si primi oferte de la prestatorii de servicii specifice.

Intrucat, potrivit estimarilor preliminare, costurile manifestarilor culturale depasesc prevederile bugetare aprobate de Adunarea Generala din 24 mai 2015, Consiliul a aprobat initierea de demersuri pentru atragerea de parteneri ai evenimentului din cadrul formelor de exercitare a profesiei din Baroul Bucuresti.

In masura in care aceste demersuri nu vor aduce rezultatele scontate, Consiliul a decis evaluarea posibilitatii ca sustinerea financiara a evenimentului sa se realizeze si prin intermediul coplatii, avocatii interesati sa participe urmand a achita in avans o suma reprezentand contravaloarea consumatiei, intr-un cuantum care urmeaza a fi determinat dupa primirea ofertelor de la furnizori.

In ipoteza in care niciunul dintre aceste demersuri nu va avea finalitatea urmarita, Consiliul va organiza o manifestare restransa, in spatiile disponibile, in sediul baroului sau in alta locatie, urmand a prezenta coordonatele evenimentului in timp util.