CAMERA EXECUTORILOR JUDECĂTOREŞTI                                                BAROUL BUCUREŞTI                                DE PE LÂNGĂ CURTEA DE APEL BUCUREŞTI

în parteneriat cu Editura Hamangiu

 

 

Vă invită să participaţi la conferinţa

 

EXECUTAREA SILITĂ ÎN PRACTICĂ

Conferinta acreditata de I.N.P.P.A. cu 8 puncte de pregatire profesionala

 

VINERI, 18 SEPTEMBRIE 2015, ORA 9,00

 

Aula Universității Titu Maiorescu din București – Calea Văcărești, nr. 189, sector 4, București

 

Ne propunem o conferință interactivă, adresată tuturor celor preocupați de problemele pe care le ridică în practică procedura executării silite. Vor fi abordate subiecte și probleme punctuale propuse de intervenienți și de participanți.

Speakerii conferinței sunt practicieni recunoscuți – judecători, executori judecătorești și avocați, precum și profesori și autori de lucrări în materia executării silite:

  • Prof. univ. dr. Gabriel BOROI – Rectorul Universității Nicolae Titulescu din București, formator la Institutul Național al Magistraturii
  • Lector univ. dr. Ion DRAGNE – decanul Baroului București
  • Bogdan DUMITRACHE – executor judecătoresc, formator la Institutul Național al Magistraturii
  • Dumitru Marcel GAVRIȘ – judecător la Curtea de Apel București
  • Lector univ. dr. Mirela STANCU – Facultatea de Drept a Universității din București, judecător la Tribunalul București și formator la Institutul Național al Magistraturii
  • Delia Narcisa THEOHARI – formator la Institutul Național al Magistraturii
  • Roxana STANCIU – judecător la Tribunalul București.

Moderatorul conferinței va fi dl. Claudiu Constantin DINU – lector univ. dr. la Facultatea de Drept, Universitatea din București, avocat, director de departament în cadrul Institutului Național pentru Pregătirea și Perfecționarea Avocaților.

Participarea este gratuită pentru toţi executorii judecătoreşti, membrii CEJ Bucureşti, numai după înscrierea în prealabil pe conferinte@hamangiu.ro cu precizarea „Conferinţa Executarea silită în practică”.

Taxa de participare este de 250 lei (inclusiv TVA) și include accesul la lucrările conferinței, mapa cu materialele de conferință, coffee-break-uri și masa de prânz, precum și transcriptul lucrărilor conferinței. Plata se face în contul RO32 RNCB 0066 0255 2021 0001, deschis la BCR Crângași – București, S.C. Editura Hamangiu S.R.L. (J40/4082/2006; CIF RO18469418)

Executorii judecătorești, membrii altor Camere, beneficiază de o  reducere  de  -  20%  din  taxa  de  participare. Tarif special pentru avocații Baroului Bucureşti – în baza parteneriatului cu Baroul București, aceştia vor beneficia de o reducere de 20% din taxa de participare.

Participanţii sunt rugaţi să trimită prin email eventualele întrebări şi probleme pe care doresc să le supună dezbaterii în cadrul conferinţei pe adresele de email: conferinte@hamangiu.ro şi office@executor-judecatoresc-niculae.ro.

Data limită de înscriere este 13.09.2015.

Parteneri: Juridice.ro     Avocatura.com    SCP Marina, Todică& Asociaţii

Fişiere